Koronavirustilanteen päivitys!

Tiedote!

Suomen nuorisoseuraliiton ja Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran ohjeet ja linjaukset valtioneuvoston 16.3.2020 tekemien päätösten ja suositusten perusteella.

  • Kaiken kasvokkain tapahtuvan toiminnan keskeyttäminen nuorisoseuroissa 13.4.2020 asti. Tämä koskee harrastustoimintaa, kokouksia ja muita kokoontumisia. Myös pienet alle 10 hengen tilaisuudet mietittävä tarkasti, onko kokoontuminen pakollinen.
  • Nuorisoseurantalot ja muut nuorisoseurojen hallinnassa olevat tilat suljetaan harrastustoiminnalta 13.4.2020 asti. 
  • Sääntömääräisten kokousten määräajoista voidaan tässä tilanteessa joustaa, jos kokouksia ei voida järjestää etänä.
  • Suomen Nuorisoseurat ja Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura kannustavat nuorisoseuralaisia osallistumaan yhteisöstä huolehtimiseen ja riskiryhmään kuuluvien yli 70-vuotiaiden karanteenia vastaavissa oloissa olevien ihmisten auttamiseen.  

Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry:n vuosikokous on peruttu. Uusi ajankohta päätetään myöhemmin.

Nuorisoseurafoorumi on koronavirustilanteen vuoksi myös peruttu.

Suomen Nuorisoseurojen valtuuston kevätkokousta ei myöskään pidetä. Lisätietoja valtuuston kokouksesta löydät www.nuorisoseurat.fi/kevatvaltuusto

Pyydämme teitä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä ensisijaisesti toiminnanjohtajaan, mikäli teillä on huolia tai kysyttävää. Toivomme, että yhteydenotto tapahtuisi hyvissä ajoin, jotta voisimme reagoida ja avustaa mahdollisten haasteiden varhaisessa vaiheessa.