Jäsenseuroille

JÄSENKIRJEET

Jäsenkirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Jäsenkirjeeseen kokoamme kaikki ajankohtaiset ja  merkittävimmät alueelliset ja valtakunnalliset jäsenseurojen asiat. Jäsenkirjeessä ilmoitetaan myös tärkeimmistä avustuksista ja paikallisista sekä valtakunnallisista tapahtumista.


Ilmoita uutinen jäsenkirjeeseen!

marja.palo@nuorisoseurat.fi

Uusi jäsenportaali Seuralainen on valmis

Nuorisoseurojen ja nuorisoseuralaisten käyttöön on valmistunut jäsenen käyttöliittymä ”Seuralainen”. Seuralainen ”keskustelee” jäsenhallintajärjestelmämme Nuorisoseurarekisterin kanssa ja hakee sieltä tietoja. Tutustu ja lue lisää Seuralaisesta ja sen ominaisuuksista alla olevasta linkistä. 

Työkalupakista voit ladata uudet mallisäännöt ja muuta nuorisoseurojen yhdistystoimintaan liittyvää materiaalia vapaasti.
Lue lisää ->

ANSIOMERKIT JA TUNNUSTUKSET

Palkitse ahkerasti seuran toiminnassa mukana olleita aktiiveja ansiomerkeillä! Palkita voi niin viisi- kuin viisikymmentä vuotta mukana olleen.
Lue lisää ->

NUORISOSEURA-REKISTERI

Nuorisoseurarekisterin avulla pääset hallinnoimaan seuran jäsenten tietoja. Sen kautta saat kätevästi perittyä maksuja, pidettyä harrastuspäiväkirjaa ja hoidettua raportoinnin.
Lue lisää ->

MOBIILIJÄSEN-KORTTI

Mobiilijäsenkortilla kahvi eurolla. Tai 10-15 % alennusta hotelleista ja hostelleista. Tai Dance Arena -peli jäsenhintaan.
Lue lisää ->

NUORISOSEURA TYÖNANTAJANA

Nuorisoseuran arkeen liittyvistä asioista voi löytyä paljon tehtäviä, jotka kuormittavat aktiivisia vapaaehtoisia. Esim. paperityöt, tiedotus, tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, seurantalon ylläpito ja kunnostus tai kesken jäänyt ikuisuusprojekti. Näihin ja moneen muuhun voi saada apua työllistämisellä.
Työnantajan opas nuorisoseuroille on tiivis tietopaketti, jostalöytyy tiedot tarvittavista laeista, neuvoja rekrytointiin, perehdytykseen ja hyvään työnantajuuteen. Lataa opas tästä ->

SEURANTALOT

Seurantalojen ylläpito ja kunnostaminen on tärkeää sekä rakennusten kulttuurihistoriallisen ja ympäristöllisen arvon säilyttämiseksi että alueen yhteistentoimintatilojen turvaamiseksi. Tutustu korjausavustuksiin tästä linkistä->

Seurantalot.fi:ssä on kattava tietopaketti seurantalotoimijoille talojen toimintaan ja ylläpitoon. Sivustolta löytyy tietoa mm. talon huoltoon ja korjaukseen, talkoisiin, työllistämiseen ja verotukseen liittyen.
Lue lisää->